Tvoříme e-shopy
Novinky

Swix - Jednička pro běžkaře

17. 01. 2024 3 minuty Zákazníci

Kvalitní značka původem z Norska vznikla s cílem vyrobit nejlepší vosk na lyže na světě. Po letech experimentů vznikla první řada lyžařských vosků, díky čemuž se Swix stal okamžitě upřednostňovanou značkou mezi profesionály i rekreačními lyžaři. Jak roky plynuly, obohatili svou nabídku i o technické sportovní vybavení a funkční oblečení. Aktuálně se jedná o nejrozšířenější značku mezi běžkaři i díky tomu, že se jedná o kvalitní produkty s kladným přístupem k přírodě. Nejširší výběr sortimentu v ČR najdete na novém e-shopu swix.cz.

Sdílet



Swix - Jednička pro běžkaře

DŮVOD PŘECHODU

Rozhodnutí k přechodu padlo rovnou z několika důvodů. Původní řešení potřebovalo důkladný redesign, kde klient narážel na omezené možnosti platformy. Cílem bylo osvěžit e-shop swix.cz po grafické stránce a zároveň promítnout aktuální potřeby zákazníka v rámci UX/UI designu. Nedostatky klient pociťoval také v možnostech administrativní správy a editoru blogu či landing pages, kde měl často svázané ruce.

LIFESTYLOVÉ FOTKY A ORIGINÁLNÍ FONT

Minimalistický design e-shopu je založený na velkých lifestylových fotkách a brandových videích. Návrh zároveň respektuje požadavky výrobce na komunikaci vizuálu brandu. Pracovali jsme tedy s předdefinovaným fontem a barevností z brand manuálu. Celkový vzhled je čistý, přehledný a doplněný o velké produktové fotky.

NAPOJENÍ A TECHNOLOGIE

E-shop je propojený se systémem Helios, který poskytuje rychlou a bezchybnou výměnu dat. Z ERP získáváme všechny důležité informace o produktech, včetně detailních fotografií a vlastností. Je zde nasazena technologie cachování pomocí CDN, která zajišťuje zrychlení e-shopu na maximum.

MÁTE ZÁJEM O WPJSHOP?

Chcete nahlédnout do efektivní administrace wpjshopu a dozvědět se o dalších funkcích platformy? Kontaktujte nás, rádi vám pošleme demo e-shopu.