Tvoříme e-shopy
Novinky

Hádejte, co nám přinesl Ježíšek?

22. 12. 2021 2 minut

V roce 2021 jsme měli opravdu napilno, přesto se nám podařilo vytvořit a pod stromeček si zabalit nový web. Reflektuje rebranding, kterým naše firma prošla po přestěhování do vlastních kanceláří na začátku roku. Vzhledem k tomu, že čtete tyto řádky, určitě už jste si stihli web pořádně prohlédnout. Ježíšek byl letos opravdu štědrý, kromě webu nám nadělil i měkouše, co rozhodně nekouše!

Sdílet



Hádejte, co nám přinesl Ježíšek?

ÚPLNĚ NOVÝ WEB PO 5 LETECH

Rok 2021 se nesl v duchu velkých změn. Kromě kanceláří jsme změnili také identitu, na které jsme pracovali celý rok. Postupně všude nahrazujeme barevné a zaoblené logo černobílým a ostře řezaným. Nová identita více symbolizuje hory, které jsou pro nás domovem i inspirací. Koncem roku se nám podařilo oživit i náš web, který konečně zapadá do našeho vizuálu. Nový web je více dramatický. Vrstevnice symbolizují naši lásku k horám. Dynamické modré linky znázorňují neustálý vývoj a posun. Díky animacím je web živý a pokrokový. Doufám, že se vám líbí stejně jako nám.

OD JEŽÍŠKA JSME DOSTALI NOVÝ MERCH

Abychom ladili s novými kancelářemi, dostali jsme pod stromeček brandové oblečení, které navrhli naši skvělí designeři. Protože jsme všichni aktivně založeni, nečekejte košile, ale spíš stylové funkční oblečení nebo sportovní oblečení z bio bavlny.

SPUSTILI JSME VYMAZLENÝCH 25 E-SHOPŮ

Letos jsme trhli rekord. Podařilo se nám za 12 měsíců pustit rekordních 25 e-shopů. A to nepočítáme náš web ani dva e-shopy, které jsme vytvořili na záchranu Hromovky nebo Dvorské ZOO.

Tržby wpjshopů meziročně vzrostly o 29 %. Celkově shopy utržily za rok 2021 4,9 miliardy a vyřídily 2,3 milionu objednávek.

PODÍVEJTE SE NA NAŠI TVORBU

A CO POD STROMEČKEM NAŠLI NAŠI KLIENTI?

Každý rok se snažíme vymyslet originální vánoční dárek, který potěší a navodí tu správnou vánoční atmosféru. Po speciálních krkonošských Wepeječkovinách, svařáku, jsme letos ve spolupráci s Piu Piu připravili vaječný koňak amerického stylu s kvalitním jamajským rumem. EGGNOG je ten nejlepší vaječný koňak, který jste kdy pili.

AŤ JE NOVÝ ROK 2022 JEŠTĚ LEPŠÍ

Užijte si klidné a pohodové svátky. My jsme se vánočně naladili na firemním školení na Hromovce. Za pomoci Yellow Pointu jsme prošli starou pašeráckou cestu v Krkonoších.

Do nového roku přejeme hodně zdraví, úspěchu a síly. Těšíme se na spolupráci.